Custom shop web hosting sales1-800-385-PINGInternational : 1-778-588-7464

Kennisbank

Hoe te Turn Windows Automatische updates in- of uitschakelen Print

• Windows 2008, Windows 2012, Windows updates, Windows, Windows 2016, Windows 2019
  • 32

Windows bevat de optie om automatisch te downloaden en installeren van updates, of u kunt ze handmatig installeren. Als u ervoor kiest om handmatig updates te installeren is het belangrijk dat u regelmatig te controleren of er geen beschikbaar zijn, raden we aan te controleren of er nieuwe updates ten minste maandelijks, wekelijks controles zijn best. Hier is hoe u uw Windows-instellingen kunt wijzigen om automatische updates of uit te schakelen:

Na het inloggen in uw server als beheerder, klik op de knop Start en in het type zoekvak: Update, en in de resultaten op Windows Update. In het linkerpaneel van het volgende scherm kies Wijzigen instellingen, en vervolgens onder Belangrijke updates kiezen of u liever automatische updates, of te doen updates Windows handmatig. Onder de optie Reccomended Updates kiezen: Geef me aanbevolen updates op dezelfde manier die ik ontvang belangrijke updates en klik op OK.

Als u vragen heeft over Windows-updates heeft of hulp bij uw dedicated server, dan kunt u inloggen op uw PingPipe client gebied op http://myPingPipe.com naar een support ticket in te voeren.