Custom shop web hosting sales1-800-385-PINGInternational : 1-778-588-7464

Kennisbank

Beschikbare Linux-distributies voor PingPipe dedicated servers. Print

• Linux, CentOs, Ubuntu, ESxi, Debian, dedicated server
  • 41

PingPipe dedicated servers onder uw keuze van beschikbare besturingssystemen. De volgende versies van Linux zijn gratis beschikbaar: CentOS. Debian, Ubuntu, voor andere versies kunt u contact opnemen met ons verkoopteam voordat u uw bestelling plaatst. U kunt ervoor kiezen uw besturingssysteem op de bestelbon, als je een herformatteren nodig alles wat nodig is een nieuw support ticket vanaf uw PingPipe Client Area, en de volgende beschikbare vertegenwoordiger zal reageren. Voor meer informatie over al uw beschikbare opties email: sales@pingpipe.com.